Zo leer je dit!

Heel eenvoudig! Met een duidelijk invulmodel waar je middels een heldere toelichting stap voor stap doorheen wordt geleid. In duidelijke taal, waarbij vaktermen zoveel mogelijk worden vermeden. Gezond verstand en ondernemersinzicht is voldoende om dit te leren.

Nu, € 10 exclusief BTW, betaling met iDeal.

Na bestelling en betaling ontvang je in de factuur een link naar een spreadsheet met een tabblad met heldere uitleg, een stappenplan voor het invullen en een model waarin je je eigen gegevens eenvoudig kan verwerken. Er is ook een voorbeeld beschikbaar in het bestand.

Je vindt de link naar je bestelling in je factuur!


Sale!

Webinar + werkmap met duidelijke uitleg

€ 115,00 € 75,00
Sale!

Webinar + werkmap met duidelijke uitleg

€ 115,00 € 75,00

Met maximaal 5 deelnemers laat ik je in een uur via een online webinar zien hoe je de liquidieitsbegroting opstelt. Tijdens deze online cursus is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Kies welke dag/tijd je voorkeur heeft en ik plan je in bij de eerstvolgende vrije optie. Als dit niet binnen 2 weken mogelijk is neem ik contact op.

Het model en het stappenplan is daarna uiteraard voor eigen gebruik beschikbaar!

Betaling met iDeal.


Met een individuele afspraak plannen we een online training van een uur. Hierbij leer ik je de liquiditeitsbegroting opstellen en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Normale prijs € 75 + € 90, nu samen voor slechts € 125! 

Betaling met iDeal